Hej och välkommen till min hemsida.
 
Många som kontaktar mig frågar "hur kommer det sig att du sysslar med detta?" 
Jag fastnade för detta först och främst för att jag älskar kartor, och då speciellt äldre skolkartor. Det var mitt intresse för kartor som en gång i tiden gjorde att jag bestämde mig för att bli geografi-lärare, trots min dyslexi. När jag tillslut blev klar med min utbildning så var jag småbarns far, utan fast jobb, så jag behövde en extra inkomst. Därför har jag börjat samla på mig skolkartor och skolplanscher.
Innan jag hade denna hemsida så skickade jag otroligt många bilder/mail till alla er som ville ha något fint på väggen, ibland har det lett till 30 mail fram och tillbaka. Det var väldigt tidskrävande så jag hoppas att hemsidan ska göra allt smidigare för alla partner. Här kan ni lätt och smidigt leta efter vad ni vill ha. Allt finns enkelt sorterat i olika kategorierna, så klicka er runt och kolla lite. 
 
Det har varit väldigt mycket jobb med detta och med tanke på de timmar jag lägger ner är det inte vidare lönsamt, jag har funderingar på att lägga ner verksaheten. Mitt största problem med denna verksamhet är att hitta tiden till detta. Svårt att få ihop att jobba 100% som lärare, ta hand om 4 barn samt försöka ha ett socialt liv + denna hobby. Så min vardag kan vara ganska hektiskt. 
 
Ibland händer det att varorna inte finns trots att ni har beställt dem, då de har sålts tidigare men jag har glömt att ta bort dem från hemsidan, mänskligt misstag. Det är såklart tråkigt för er samt även för mig men jag har tyvärr inte haft tid att gör en stor inventering av lagret. 
 
Jag ber er ha förståelse att detta är en liten verksamhet bara jag som jobbar med detta. Jag kan nog skicka varannan helg men ibland kan det ta längre tid att skicka. Men om ni vill ha sakerna A.S.P. så skriv ett mail och be om expressleverans (kostar 200kr extra). 
Ni kan komma hem och titta men att titta igenom allt skulle ta timmar och det går inte med småbarnslivet. Så kolla igenom min hemsida samt välj ut några varor och meddela vilka så ska jag försöka ta fram dem. Ibland kan det funka att gå till garraget och titta på nästan allt men det beror på barnen. Men kolla först hemsidan, 95% av allt jag har finns där. 
 
Sen ser jag det också denna verksamhet som god gärning då det tar tillvara produkter som har använts i många årtionden, till och med sekler. Men nu saknar pedagogisk funktion, och i många fall så slängs tyvärr väldigt mycket.