Köper in

Jag både säljer och köper in skolkartor, skolplanscher och gammalt skolmaterial. Vid enstaka tillfälle har jag köpt in hela skolförråd.
Men om jag köper in så kan jag inte göra det till vilket pris som helst. Det måste vara lönsamt för mig då jag lägger ner väldigt mycket tid på detta. Fördelen med att sälja till mig är att ni kan få lättförtjänta pengar med minimalt arbete. 
Men många ser mina priser och tänker "en karta för 2000kr, då vill jag att du köper in alla mina 20 kartor för 1000kr st". Ja tyvärr så funkar det inte riktigt så, så stor är inte marknaden. Sen har jag höga priser på vissa saker enbart för annars skulle det inte vara lönlöst att bedriva en verksamhet. Jag lägger säkert ner 15 timmar i veckan på detta, hyr extra lagerutrymme, transportkostnader, kamera, dator, plus inköpspriser, så min vinstmarginal är väldigt låg. Men ibland lyckas jag sälja och det måste då täcka upp de kostnaderna. Men hör av er, jag brukar alltid ge ett bud.
Jag föredrar att köpa in stora partier, skolförråd mm, men ibland även enstaka skolkartor och skolplanscher. Ni får gärna kontakta mig, så får vi se vad ni har.
Finns skolsakerna i närheten av Skåne så kan jag ev åka och titta på det och ge ett bud.